Comandă mașină

Completează formularul de mai jos și comandă o mașină pe gustul tău! Peste 30 mașini au fost livrate în siguranță către clienții noștri!

Mașini la comandă

Vă doriţi o maşină dar nu oricum şi nu de oriunde? Vă doriţi garanţia unei maşini evaluate şi expertizate corect? Noi vă ajutăm să vă achiziţionaţi mașina mult visată într-un mod corect şi transparent! Pentru ofertă (GRATUIT – fără nici o obligaţie) trebuie doar să ne comunicați ce model de mașină vă doriți, dotările tehnice și bugetul de care dispuneți – pentru acest lucru trebuie doar sa completati formularul de comanda de mai jos. Noi căutăm maşina care să corespundă cerințelor dumneavoastră, ne asigurăm că este în regulă din punct de vedere tehnic și optic. Simplu și fără nici un efort din partea dumneavoastră!

 • Tu completezi formularul de mai jos
 • Noi căutăm mașina care corespunde parametrilor stabiliţi de către tine
 • Îți propunem alternative care se potrivesc cerințelor tale, doar dacă doreşti acest lucru
 • Verificăm mașina din punct de vedere tehnic și estetic şi ne asigurăm că este exact ce-ţi doreşti
 • Îți aducem mașina acasă în siguranţă, cu costuri minime de livrare
 • Găsim împreună cea mai bună metodă de finanțare, dacă este cazul.

Înmatriculare auto

După ce achiziționezi o mașină de la noi, nu mai rămâne decât s-o înmatriculezi pe România. Ne ocupăm GRATUIT de documentele necesare pentru RAR şi înmatriculare. De fapt, tu nu trebuie să-ți faci nicio problemă. Mașina va ajunge la tine cu programarea RAR efectuată şi toate documentele si formulare necesare inmatriculării.

Leasing auto

Dacă nu dispuneți de suma integrală pentru achiziție, dar totuși vă doriți să fiți proprietarul unui autovehicul vă oferim posibilitatea achiziției în rate sau leasing pentru persoane juridice. Vă punem la dispoziție posibilități de finanțare atât pentru persoane fizice – cu avans 0, cât şi pentru persoane juridice cu dobânzi foarte avantajoase.





  GPLBENZINĂMOTORINĂ



  berlinabreakcabriocoupehatchbackmonovolumSUV


  ManualăAutomată



  Sunt de acord

  Back to top